PROMOSI GEMPAK TAHUN BARU 2015

Alhamdulillah.. Kita telah melangkah ke tahun baru 2015… Semoga tahun 2015 lebih diberkati dan lebih bermakna kepada kita.. Apa yang sangat menggembirakan untuk tahun baru ini dalam dunia Shaklee saya adalah promosi More »

MASALAH KENTUT VAGINA ATAU ANGIN FARAJ

Wanita yang sudah berkahwin, yang selalu melakukan hunguan seksual, pernah melahirkan anak atau yang wanita menopause akan mengalami masalah kentut vagina atau angin faraj. Bagaimana kentut vagina boleh berlaku? Kenapa ianya terjadi More »

PAKEJ ISTIMEWA RAYA

Pejam celik pejam celik, hari ni dah merupakan hari ke-20 kita berpuasa… Biasala kalo time raya mesti ada ketupat, rendang, pulut, lemang, satay dan macam-macam lagi makanan yang tinggi dengan kolestrol dan More »

[TESTIMONI] ANCAMAN UNTUK PARA ISTERI

Memang biasanya selepas dah beranak, semua isteri akan mencari supplement atau herba untuk kembali ke alam anak dara… Pada mereka yang dah berkahwin tentunya faham ayat tersirat ni…. Kepada para isteri atau More »

PUNCA UTAMA KENAPA TIADA KESAN SELEPAS MENGAMALKANNYA

Tahukah Anda??? Bila badan seseorang mempunyai tahap toksik yg tinggi atau pun mempunyai banyak sel-sel yang rosak, perkara pertama yang perlu dilakukan adalah buangkan toksik dari tubuh dan baikpulih kembali sel-sel yang More »

 

KISAH SLE SURVIVOR

KISAH SLE SURVIVOR MASTER DANIEL 28 TAHUN Kisah Kejayaan Master Coordinators di Shaklee semuanya bermula dengan JATUH CINTA KEPADA PRODUK .Master Daniel Loo, penderita SLE. Nyawanya hampir diragut oleh penyakit ini. Masa depan tiada lagi, hidup bergantung kepada treatment dan

APABILA HIDUNG ANAK BERBAU BUSUK KENALPASTI PUNCANYA

hidung

Baru-baru ni anak kecil saya, Aneesa Auni, mempunyai masalah bau busuk.. Lebih kurang 7 hari juga masalah ini berlaku dan kami masin-masing tak tahu puncanya.. Mulanya bau tak la berapa busuk.. Boleh lagi ummi abah cium pipi dia.. Tapi setiap

CUACA PANAS BOLEH SEBABKAN STROK HABA

heat-stroke-2014

Negara sedang mengalami cuaca kering yang berpanjangan dengan terdapat sedikit hujan atau tiada hujan langsung. Ini boleh memberi kesan besar terhadap ekosistem, serta menjejaskan tahap kesihatan. Anda tentu pernah dapat maklumat ini melalui WhatsApp. Telegram atau Weechat: CUACA PANAS BOLEH

KOMPLIKASI SEMASA KELAHIRAN AKIBAT KEKURANGAN KALSIUM

susu

Hari rajin pula nak search mengenai kesan kekurangan kalsium kepada ibu hamil selain dari masalah kejang otot dan tumbesaran fetus di dalam kandungan. Dan Alhamdulillah terjumpa makumat di Kosmo Online berkaitan dengannya. Bahaya juga ni sebenarnya bila ibu hamil kurang

PROMOSI MANTAP SHAKLEE FEBRUARI 2015

Untuk Bulan Februari 2015, Shaklee telah membuat promosi untuk 4 jenis vitamin iaitu: Vita Lea Ostematrix AJHT Vita Lea For Children PROMOSI MANTAP SHAKLEE FEBRUARI 2015 Kebiasaanya yang menyeronokkan untuk promosi ini adalah kepada golongan wanita dan warga tua biasanya.

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE BOLEH MENGHAKIS

omega-oil-1

Hari ni masa look through Facebook tiba-tiba ada satu post di viral kan mengenai Omega Guard Shaklee ni boleh menghakis.. Menghakis polisterin pula tu… Jadi seriau la pula kan… Untuk mengelak dari melatah, apa lagi saya membaca post tersebut sampai

MENCUCI KASUT SEKOLAH MENJADI LEBIH MUDAH DAN BERSIH

CUCI KASUT

Sejak anak dah masuk sekolah ni, ummi pula terlebih rajin.. Nak make sure kebersihan pakaian, kasut terjaga sempurna.. Mesti putih bersih gitu… Saya memang tak guna clorox untuk mencuci kasut atau baju anak.. Sebabnya: terasa pedih tangan masa dok guna

SUPLEMEN TAMAT TEMPOH SELAMATKAH DIMAKAN

supplement-expiration-dates1

APA YANG KITA PERLU TAHU MENGENAI MAKANAN TAMBAHAN ATAU SUPPLEMEN Suplemen bukanlah pengganti kepada pemakanan seharian sebaliknya ia adalah makanan tambahan untuk menambung mineral, vitamin dan nutrien yang kurang atau hilang dari makanan yang kita ambil sehari-hari. Supplemen ini boleh